Illustratsioon lastele, akvarellvärvidega, lasteraamat, Jooga-Mõmmi

2020 aasta kokkuvõte

Kõigepealt tahan öelda, et suur aitäh armsad kliendid ja koostööpartnetid :). Nii tore, et minu illustratsioonid ja tegemised on Teile silma jäänud, et olete soetanud mõnusaid kaisupatju, postreid ja muid tooted. See on puhas rõõm olnud ja andnud mulle tunde, et teen õiget asja ja tahan sellega jätkata ka edaspidi.

2020 aasta on olnud kummaline aga tööalaselt väga loominguline. Minu lapsed on andnud inspiratsiooni luua erinevaid toredaid uusi pilte ja tooteid, mida saan ka Teiega jagada. Samuti on olnud mul võimalus luua palju toredaid eritellimusel illustratsioone.

Aasta alguse poole valmis Jaana Ojakäär-Kitsingu „Jooga-Mõmmi lõdvestusharjutused lastele“ lasteraamat. Mida oli mul suur au ja rõõm illustreerida. See oli ka minu esimene kord illustreerida lasteraamatut. Lihtsalt imeline oli sellesse raamatusse pilte luua akvarellvärvidega. Sa nagu läheksid ise sinna raamatu sisse, kui joonistad ja mõtled välja pilte raamatu jaoks.

Siis valmis mul üks vahva maailmakaardiga kujundus, mis on saadaval nii postrina kui ka seinakleepsuna. Maailmakaardi loomine oli üks põnev ja inspireeriv retk mööda maailma, mis võttis aega mitu kuud.

Kujundasin valmis see aasta ka imenunnud tähestikukaardid, mis sobivad ideaalselt alates 1.eluaastast. Muidugi nii väikesed tohivad kaartidega mängida vanema pilgu all, et neid ära ei söödaks. Minu pisike 1 aastane tütar uurib neid kaarte väga põhjalikult 😀 ja küsib, kes see on?

See aasta on valminud mitu toredat seinakleepsu kujundust, millega tuba kaunistada. Ning need kleepsud on lihtsalt väga hea kvaliteediga, neid saab taaskasutada ning lisaks need ei jäta seinale ühtegi jälge. Ainult, et tapeedi peale ei tohi kleepida, muidu neid enam taaskasutada ei ole võimalik.

Õhupalliga karu seinakleeps

Jõulude ajaks valmistas nunnud fotokaardid @armastusega_loodud. Kes tellis minult fotokaartide jaoks illustratsioonid. Neid illustratsioone beebikaartide jaoks oli väga vahva luua. Kaartidele tulid rebasepojad, mägrad, mõmmid ja muud armsad loomad.

Valmistasin sel aastal ka kaks värviraamatut ning loodan tuleval aastal veel neid juurde teha :).

Suvel investeerisin sublimatsiooni tegemise vahenditesse, et saaksin teha toredaid kaisupatju ja kruuse lastele. Ports kruuse ootabki mul kapi otsas trükkimist, et saaksite oma pisikesi rõõmupalle nendega üllatada. Nüüd jaanuarikuu jooksul hakkangi tassi kujunduste väljatöötamisega tegelema.

Lisaks ootab juba 2021 aastal ees nii palju vahvaid uusi projekte, millega tegeleda.

Ilusat vana-aastaõhtut pereringis ja edukat uut aastat!

Ostukorv
Tähestiku poster lastetuppa

Alusmaterjalid

POSTER on kvaliteetsele paksule fotopaberile trükitud pilt.

FOTOKAPA On umbes 1 cm paksune kerge jäigale vahtalusplaadile kleebitud pilt, mille küljes on riputi, et otse seinale riputada. kapa plaat on seest tume. Plaadi sisu jääb pildi küljelt näha.

FOTOLÕUEND.  Foto trükitakse lõuendikangale ning  tõmmatakse pingule puidust alusraami peale. Lõuendi kangas meenutab maalimiseks mõeldud lõuendit, aga on enamasti siledam ja trükk sellel on väga detailne ja ilus.