2020 kalender

Imelist algavat 2020 aastat.
Loodan, et aasta toob Teile palju rõõmu ja õnnestumisi.
Selleks, et aasta oleks veelgi edukam ja kõik läheks nii nagu soovite, kujundasin ühe minimalistliku kalendri, mida kaunistavad minu maalitud tegelased.
Alguses kujundasin kalendri ainult enda jaoks, kuna sellist kalendrit poest ei leidnud, mida soovisin. Seega otsustasin ise selle valmis kujundada ja välja printida.
Iga kuu on eraldi A4 suurusel lehel, mille juures on ka märkmete tegemiseks kohake. Mõtlesin seda jagada Teiega, et äkki läheb Teil ka sellist kalendrit vaja. 🙂
Kalendrit saate täiesti TASUTA alla laadida ja printida enda jaoks välja nii palju kordi, kui ise soovite.

Minu jaoks oligi kalendri juures oluline see, et oleks palju ruumi oma märkmete tegemiseks, kõik projektid, tähtajad jne oleksid silmade all ja meeles :).
Kalendrit on näiteks võimalik välja printida etiketipaberile ja see siis seinale kleepida :). Või kinnitada seinale kahepoolse kleeplindiga.

Kalender on ainult isiklikuks kasutamiseks ja seda ei tohi edasi müüa.
Aitäh!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ostukorv
Tähestiku poster lastetuppa

Alusmaterjalid

POSTER on kvaliteetsele paksule fotopaberile trükitud pilt.

FOTOKAPA On umbes 1 cm paksune kerge jäigale vahtalusplaadile kleebitud pilt, mille küljes on riputi, et otse seinale riputada. kapa plaat on seest tume. Plaadi sisu jääb pildi küljelt näha.

FOTOLÕUEND.  Foto trükitakse lõuendikangale ning  tõmmatakse pingule puidust alusraami peale. Lõuendi kangas meenutab maalimiseks mõeldud lõuendit, aga on enamasti siledam ja trükk sellel on väga detailne ja ilus.